Over ons. - Nextstep Design
15362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15362,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Over ons.

Wie zijn we

Wij zijn een full service internet- & reclamebureau uit Kollum, waar de klant op 1 staat. We willen u leren kennen onder het genot van een kop koffie. Wat zijn uw wensen, wie zijn uw klanten en wat sluit het best aan bij uw bedrijf en doelgroep.

Wat doen we

Wij realiseren maatwerk websites met een krachtige vormgeving en een scherpe prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor de offline zaken zoals logo ontwerp, visitekaarten en overig reclame materiaal. Voor starters hebben we zelfs aantrekkelijke starterspakketten.

Waarom ons

Niet alleen omdat we lekkere koffie hebben. Wij denken met u mee en bij ons weet u zeker dat u krijgt wat precies past bij uw bedrijf; de beste uitstraling, de juiste inhoud en de scherpste prijs. Laat u overtuigen en doe een gratis bakje koffie.

Kennismaken?


Neem contact met ons op en profiteer van een heerlijke kop koffie! Laat u daarnaast overtuigen van de interessante mogelijkheden die wij u kunnen bieden.