PORTFOLIO

Project details

The designers decide on committing to finding
Opdrachtgever :
Categorie :
Project details

De Waard van Napels

Stap binnen in een online beleving die de essentie van De Waard van Napels, het Italiaans Friese restaurant te Dokkum, tot leven brengt. We hebben ons best gedaan op het vertalen van de unieke sfeer van dit restaurant naar een prachtige website.

Bij het ontwerpen van de website was ons doel om bezoekers direct onder te dompelen in de warmte en gastvrijheid die ze ervaren zodra ze het fysieke restaurant betreden.

We hebben ervoor gezorgd dat de website intuïtief en gebruiksvriendelijk is, zodat bezoekers moeiteloos door de menu’s kunnen bladeren, reserveringen kunnen maken en een voorproefje kunnen krijgen van de magie die het restaurant te bieden heeft.

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het creëren van een online beleving die de unieke sfeer van De Waard van Napels weerspiegelt. Maar laten we eerlijk zijn – niets kan op tegen de echte ervaring. We nodigen bezoekers dan ook van harte uit om de website te verkennen en vervolgens persoonlijk kennis te maken met de onvergetelijke smaken en gastvrijheid van De Waard van Napels.

MEER BEKIJKEN?

Wellicht interessant

Uitterdijk Hout- & Staalbouw

Visser Woninginrichting, Kollum

Jellina Detmar Fotografie