PORTFOLIO

Project details

The designers decide on committing to finding
Opdrachtgever :
Categorie :
Project details

Witteveen Surhuisterveen

Doel: Een nieuwe look creëren voor een professionele presentatie van hun diensten en projecten

Witteveen Surhuisterveen, een gerenommeerd aannemingsbedrijf, benaderde ons met de wens voor een moderne en professionele website die hun diensten en projecten op de best mogelijke manier presenteert. Ze wilden een nieuwe look die hun expertise en vakmanschap benadrukt.

Onze aanpak bestond uit:

  • Modern ontwerp: Een strakke en professionele uitstraling die het vertrouwen en de betrouwbaarheid van Witteveen Surhuisterveen weerspiegelt.
  • Projectportfolio: Een uitgebreide sectie met gedetailleerde informatie en afbeeldingen van voltooide projecten, zodat potentiële klanten een goed beeld krijgen van hun werk.
  • Responsief design: Een website die perfect functioneert en er fantastisch uitziet op zowel desktops als mobiele apparaten.
  • Gebruiksvriendelijke navigatie: Duidelijke en eenvoudige menu’s, zodat bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Het resultaat is een professionele en visueel aantrekkelijke website die de diensten en projecten van Witteveen Surhuisterveen uitstekend presenteert en potentiële klanten overtuigt van hun vakmanschap.

Bekijk het resultaat en ontdek de hoogwaardige bouwoplossingen van Witteveen Surhuisterveen!

MEER BEKIJKEN?

Wellicht interessant

Uitterdijk Hout- & Staalbouw

Visser Woninginrichting, Kollum

Jellina Detmar Fotografie